ליקוטי קיץ

ליקוטי קיץ

Print Friendly, PDF & Email

אנו יוצאים ללקט ולבשל בחוף הסוסים, הנמצא ממערב ומדרום לקיבוץ שדות ים. כאן, לאורך החוף, במה שמכונה "רצועת הרסס של החוף", אנו פוגשים מספר רב של מיני צמחי בר הראויים למאכל. בין המינים הללו ניתן למצוא חומעה מגוידת, מלוח קיפח, צלקנית נאכלת, דו-פרק חופי, בן-טיון בשרני ואהל הגבישים – שהוא הכוכב שלנו הפעם. יש לו …

רוצים להמשיך לקרוא?

כתבה זו פתוחה לבעלי מנוי למגזין אדם עולם.

מצטרפים במבצע לעיתון הילדים אדם צעיר >>> לפרטים והזמנה

אודות יתיר שדה

יתיר שדה, מדריך ב"שומרי הגן", מורה לתורת ליקוט וחוקר את התרבות הקולינרית של ארץ ישראל בביה"ס ללימודי סביבה ע"ש פורטר. מנחה סדנאות וקורסים לליקוט צמחי בר למאכל ולבישול גורמה בטבע. www.shiratsade.com

השאר תגובה

כתובת הדואר האלקטרוני שלך לא תפורסם. שדות החובה מסומנים *

*