אדם עולם – גיליון מס' 63 – תזונה ותודעה

גיליון תזונה ותודעה חוקר ומעמיק לתוך הקשר שבין המזון שאנו אוכלים ומצבנו הנפשי רוחני. הגיליון עונה על השאלה מהי הזנה ומהי תזונה בריאה מנקודת המבט האנתרופוסופית.

בגיליון:

~ ד"ר מוטי לוי על התזונה מנקודת מבטה של האנתרופוסופיה ועל הקשר בין תזונה לאבולוציה של האנתרופוסופיה
לירון ישראלי על הפרמטרים לבדיקת איכות מזון והגישה הביודנימית למזון מלא חיים
יוטקה הרשטיין על המסע הקרמתי שהוביל אותה לפתוח את מסעדת הרדוף
יתיר שדה בראיון עם אמנה כנעאן על הקשר הסימביוטי שבין האדם לתבנית נוף הולדתו
~ השפית מיכל לוי על היוםי וההנאה שבסלואו פוד
~משה בר-נס על ההבדל בין חגי הסתיו העבריים לחג מיכאל?

וגם: מדור חינוך עם גלעד גולדשמידט, מדור ילדים עם מירי מתתיה, מדור מלאכות, אסטרולוגיה, זוגיות, הורות, רוקחות טבעית, חברה ועוד

בליווי: לוח שנה בגינה – לוח שנה בגודל 70*50 x"n לתכנון השנה בליווי איורים מקוריים של אילנה שטיין והסברים על פירות וירקות ארצנו ומהי העונה הנכונה לצרוך אותם

50.00 כולל מע"מ

במלאי