עוד בוקר שגרתי ביפן

עוד בוקר שגרתי ביפן

Print Friendly, PDF & Email

אם תיכנסו לכל כיתה אקראית בארוחת העשר תוכלו לראות נוף די משעמם של סנדוויצ'ים עם ממרח כלשהו ולפעמים קצת ירקות. כל יום בעשר חיכה גם לי אותו לחם עם חומוס (או כל מילוי אחר) בקופסת האוכל שלי, אבל אחרי תשע שנים החלטתי שהגיע הזמן לגוון. עם כל החזרה לשגרה (ומיליון הדברים שצריך לזכור) פרח לי …

רוצים להמשיך לקרוא?

כתבה זו פתוחה לבעלי מנוי למגזין אדם עולם.

מצטרפים במבצע לעיתון הילדים אדם צעיר >>> לפרטים והזמנה
יערה מצליח-חנוך היא תלמידה בתיכון שקד, טבעונית ובשלנית.

השאר תגובה

כתובת הדואר האלקטרוני שלך לא תפורסם. שדות החובה מסומנים *

*