תזונה

רשימת כתבות

מזון למחשבה

מערב מונגוליה, 2017 . צילום: אורה ברקלי

מה שהתחיל מקומץ שפים זועמים שזרקו פסטה על סניף מקדונלדס ברומא הפך לאירגון שמתמודד עם בעיות אקו-קולינריות, כלכליות ותרבותיות חובקות עולם. השף נדב מלין, מראשי סלואו פוד בארץ מספר על המטבח הישראלי כתוצר של תרבות מהגרים עם חרדה קיומית, ומסביר למה אכילה היא מעשה פוליטי קרא עוד »

איך שעַכּוּבּ מתגלגל

אמנה מדגימה הכנת פטאייר ממולא עלי סלק בר מלוקטים

לאחר שנות דור שבהן נאסר ליקוט צמחי בר חיוניים למטבח המקומי, החליטו הרשויות לאפשר ליקוט לצרכים ביתיים. לרגל שינוי החוק שוחחתי עם אמְנה כנעאן העוסקת בבישול פלסטיני על הקשר הסימביוטי שבין האדם לתבנית נוף הולדתו קרא עוד »

העגלה שלך