הסינכרוניזציה של התזונה

כשאני מפנקת את עצמי בקפה וקרואסון, באותו רגע אני ממש מבסוטית, אבל זמן קצר לאחר כן גופי שואל אותי: "למה עשית לי את זה?". אין לי תשובה ואני גם יודעת שמדי פעם אמשיך לחזור על כך. לקריאה לחצו >> גיליון 19 אוכל טוב יוטקה הרשטיין קרא עוד »

קורט מלח ותקווה

מה הגיוני לאכול בימים כאלה של חורף? כשאנו שומעים חדשות, יש לנו את כל הסיבות שבעולם להיות מודאגים. העולם נמצא במשבר; שנת 2012 הגיעה ואני לא יודעת מה היא צופנת לנו, מה המשמעות של היפוך הקטבים או סיום לוח השנה של המאיה, אבל זה ברור שמשהו קורה. לקריאה לחצו >> גיליון 18 אוכל טוב יוטקה הרשטיין   קרא עוד »

בשר? חשבו עוד פעם

תעשיית הבשר לא רק גורמת סבל רב לחיות; מסתבר שהיא התעשייה המזהמת ביותר בעולם. תזונה טבעונית המתבססת על מרכיבים לא מעובדים מן הצומח היא התחליף הבריא והמקיים למזון מן החי. לקריאה לחצו >> גיליון 16 אוכל טוב נטלי שוינקלשטיין קרא עוד »