תגית: מתכונים

רשימת כתבות

הכשרות החדשה

בימים עברו האוכל היה גורם קהילתי ומשפחתי מאחד. היום, כשכל אחד אוכל משהו אחר, האוכל מבדיל ומפריד בינינו. יוטקה הרשטיין תוהה מה אלוהים חושב על ג'אנק פוד כשר. חוץ מידע כללי על חוקי הכשרות ועל מאכלים יהודיים שונים שעליהם כבר נכתב הרבה, אין לי ידע רב אודות אוכל יהודי. לכן אולי פשוט אנסה לכתוב על הכשרות החדשה, שנוצרה עבורי ועבור ... קרא עוד »

ארוחת הבוקר האולטימטיבית

שייק טבעי

חברות שבטיות השתמשו בהם כתרופה למחלות, כאמצעי להגברות האון או כמנחה לאלים. המדע המודרני מגדיר אותם מחדש כמזונות-על, העשירים בחלבונים, ויטמינים ונוגדי-חמצון. כך תכינו מהם שייק. לקריאה לחצו כאן>>> קרא עוד »

זהירות עם הבולונז

עגבניות, פטריות, בשר ותפוחי אדמה פוגעים באיזון בגוף האדם ועלולים לעודד גידולים ממאירים; מוטב להתמקד אפוא בחלב חמוץ, סלק וענבים כהים. ד"ר מוטי לוי בכתבה שנייה על הקשר בין תזונה לקויה למחלת הסרטן. לקריאה לחצו כאן>>> קרא עוד »

בקרון השקט

על הרכבת לעיר ללא הפסקה יש לי זמן לחשבון נפש, כל עוד לא אוטרד מצלצולי הפלאפונים. האוכל הוא לא רק באיך מכינים אלא גם באיך אוכלים. אני מתרגשת בזמן שאני עולה על הרכבת שלוקחת אותי לבקר את בני, אדם, בסטודיו שלו בתל אביב. זאת הפכה להיות ההרפתקה הקבועה שלי, של "כפריה" שמבקשת לנשום את האוויר המטונף של העיר הגדולה. ימי ... קרא עוד »