מה קרה לחיטה?

עייפות, נפיחות, גזים, עצירות, מחלות שונות של מערכת העיכול ואנמיה נקשרים בשנים האחרונות לתזונה המכילה גלוטן. בעוד שהאחרון הפך למרכיב מרכזי בתזונה העולמית, יותר ויותר אנשים בוחרים להוציא אותו מהתפריט. כ-600 מיליון טון חיטה נאכלים בשנה ברחבי כדור הארץ. חיטה ומוצריה מהווים כיום מחצית מהתפריט היומי של האדם הממוצע ומתוך ששת המאכלים האהובים ביותר על …

רוצים להמשיך לקרוא?

הכניסה לבעלי מנוי למגזין אדם עולם

מצטרפים במבצע לעיתון הילדים אדם צעיר >>> לפרטים והזמנה

תגובות

כתובת הדואר האלקטרוני שלך לא תפורסם. שדות החובה מסומנים *

*