פסטיבל אביב - קמפינג משפחות ברוח האנתרופוסופיה >>> לפרטים

פעמיים כי טוב

השעורה היא דגן בעל תכונות רבות ערך לאדם. בבית ניתן להכין ממנה משקה מצוין לחולים ולנשים מניקות. ומה עושים עם השעורה שנשארה? מכינים מאפה מתוק. לקריאה לחצו >> גיליון 10 אוכל טוב אורנה בן אהרון

רוצים להמשיך לקרוא?

הכניסה לבעלי מנוי למגזין אדם עולם

פסטיבל אביב - קמפינג משפחות ברוח האנתרופוסופיה >>> לפרטים

תגובות

כתובת הדואר האלקטרוני שלך לא תפורסם. שדות החובה מסומנים *

*